ЖАНРОВЫЕ ОСОБЕННОСТИ ПУБЛИЦИСТИКИ ПИСАТЕЛЯ - Абдимуратов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада ёзувчи публицисткаси жанр хусусиятлари бўйича мулоҳазалар баён этилади. Бунда хорижий олимларнинг ҳам журналистика жанрлари назарияси бўйича қарашлари ҳисобга олинади. Т.Кайпбергенов ижодида жанрлар синтези турлари ёзувчи публицистикасининг ўзига хос хусусияти сифатида сўз этилади.
Keywords: ёзувчи публицистикаси; журналистика жанрлари; Т.Қайберганов ижоди; адабий анъана; тасвир; маъно; маҳорат