KISLORODLI MONOKRISTALLI KREMNIYNI RENTGENOSTRUKTURAVIY OʻRGANISH - Maxmudov, Sh.A.; Jurayeva, M.F.; Jalelov, M.A.; Odilova, N.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada mukammal tuzilishga ega boʻlgan panjara parametrlari 0,54292 nm boʻlgan monokristalli kremniy va oʻlchami 94 nm boʻlgan subkristallitlar oʻrganilgan va Czochralski usuli bilan oʻstirilgan kremniyda kislorod ishtirokidan iborat kichik oʻlchamli nuqsonlar hosil boʻlishi aniqlangan.