ҚУЁШ ФОТОЭЛЕКТРСТАНЦИЯЛАРДА МАВСУМИЙ ЭЛЕКТР ЭНЕРГИЯ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ САМАРАДОРЛИГИГА ТАШҚИ МУҲИТ ТЕМПЕРАТУРАСИ, ШАМОЛ ТЕЗЛИГИ АҲАМИЯТИ ВА ЧАНГНИНГ ТАЪСИРИ - Комилов, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада қуёш фотоэлектрстанциянинг мавсумий электр энергия ишлаб чиқаришга таъсири кўрсатувчи ташқи омиллар ўрганилган.
Keywords: қуёш электр станцияси; қуёш панеллари; қуёш фотоэлектрстанцияси; электр энергия; температура