ЭТНОПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ КОММУНИКАТИВНЫХ КАЧЕСТВ ЛИЧНОСТИ УЧАЩИХСЯ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ - Клычева, З.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада методика Р.Кеттелл бўйича рус ва қорақалпоқ тилларида ўқийдиган 1-4-синф ўқувчиларининг шахс коммуникатив сифатлари талқин қилинган тадқиқот натижалари берилган.
Keywords: шахснинг коммуникатив сифатлари; этномаданий омиллари; Р.Кеттелл сўровномаси; қорақалпоқ ва рус тилидаги бошланғич синф уқўвчилари