MAXSUS TA’LIM MUTAXASSISLARINING STRESSGA CHIDAMLILIK XUSUSIYATLARI ILMIY TADQIQ ETILISHI - Jumaniyozova, N.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan o‘quvchilar bilan ishlovchi mutaxassislarda yuzaga keladigan stressli holatlarning sabab va oqibatlari tahlil qilingan. Stressga chidamlilikni oshirish bo‘yicha olib borilayotgan ilmiy tadqiqot ishining nazariy materiallari keltirilgan. Mutaxassislarda stressga chidamlilikni oshirish, muammoli vaziyatlardagi koping strategiyalarini aniqlash, stressni yengish yo’llari bo‘yicha tavsiyalar berilgan.