XALQARO BAHOLASH DASTURLARI ASOSIDA BO‘LAJAK FIZIKA O‘QITUVCHILARINING TABIIY-ILMIY SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Isakova, M.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi asosida bo‘lajak fizika o‘qituvchilarining tabiiy-ilmiy savodxonligini rivojlantirish va ularni yangi innovatsion yondashuv asosida o‘qitish haqida tahlil va tavsiyalar bayon etilgan.