CHEKLANGAN MULTIMEDIA VOSITALARI BILAN OʻQITISHNI TASHKIL QILISH - Xursandov, H.F.; Ahtamqulov, M.А.; Ilashova, L.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Zamonaviy o‘quv jarayonini multimedia texnologiyalarisiz tasavvur etib bo‘lmaydi. Multimedia texnologiyasi o‘qituvchilar, talabalar va o‘quv dasturlari o‘rtasidagi o‘zaro ta’sirni kuchaytirish va o‘rganishni yanada dinamik, davomiy va sinfdan tashqari dunyoda qo‘llashning innovatsion usullari orqali ta’lim tajribasini oshiradi. Maqolada o‘quv jarayonida multimedia texnologiyalari tushunchasi muhokama qilingan.