ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КЕЙС МЕТОДА В ОБУЧЕНИИ СТУДЕНТОВ В ОБЛАСТИ ГРАЖДАНСКОГО СТРОИТЕЛЬСТВА (на примере американских ВУЗов) - Ешниязов, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Шимолий Америка академик олимларининг муҳандислик фанларини ўқитишда кейс методидан фойдаланиш бўйича илмий адабиётлари кўриб чиқилган. Усулни бизнес ёки юридик таълимда қўлланиладиганларга нисбатан қўллашнинг ўзига хос хусусиятлари кўрсатилган. Қурилиш йўналиши бўйича талабаларни тайёрлашда бу усулни янада кенгроқ қўллаш мақсадга мувофиқдир.
Keywords: фуқаролик қурилиш; кейс тарихлар; кейс-стади; кейс муаммолар; артефакт