ХАЛЫҚ ДӨРЕТИЎШИЛИГИНДЕГИ АҚЫЛ-ТӘРБИЯСЫ АРҚАЛЫ ЖАСЛАРДА МИЛЛИЙ ИДЕЯНЫ ҚӘЛИПЛЕСТИРИӮ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Тилегенов, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада халқ оғзаки ижодида ақлий тарбия орқали ёшларда миллий ғояни шакллантириш масалалари ӯрганилган. Шунингдек, ақлий тарбия инсоннинг маънавий шаклланишидаги аҳамияти ҳақида сӯз юритилган.