РОЛЬ СОВРЕМЕННЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ОБУЧЕНИИ ИНОСТРАННОМУ ЯЗЫКУ - Омарова, Н.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақола ўқув жараёнида Интернетдан фойдаланиш масаласига бағишланган. Замоновий таълим жараёнида коммуникатив компетенцияларни шакллантиришнинг аҳамияти таҳлил қилинади. Олий ўқув юртларида инглиз тилини ўрганиш бўйича амалий машғулотларда ахборот-коммуникация технологиялардан фойдаланишнинг афзалликларига алоҳида этибор қаратилмоқда.
Keywords: халқаро тармоқ; коммуникатив компетенция; маданиятлараро; компетенция; кибернетик макон; умумий дидактика; хусусий методология