BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA WEB-TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Mambetniyazov, М.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Web-texnologiyalar asosida bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy tayyorgarligini rivojlantirish mazmuni va bu boradagi muammolarni o‘rganish masalasi o‘z aksini topgan.