KURASHCHILARDA KO‘P YILLIK TAYYORGARLIK BOSQICHLARINI REJALASHTIRISH USLUBLARI - Karimov, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada “Kurash” milliy sport turini qayta tiklashga alohida e’tibor qaratilmoqda. Kurash bilan shug‘ullanuvchi talabalarni tayyoralash tizimini takomillashtirish, o‘quv-mashg‘ulot jarayonini tashkil qilish, musobaqa faoliyatini rivojlanishi an’analari bilan mos ravishdagi maxsus tayyorgarlik vositalarini tanlashga yangi metodik yondashuvlar tahlil qilingan.