KASBIY KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISHDA KASBIY-PEDAGOGIK TA’LIMNI UYG‘UNLASHTIRISH ASOSLARI - Jumasheva, G.X.; Erimbetova, P.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqola kasbiy kompetensiyani rivojlantirishda kasbiy-pedagogik ta’limni uyg‘unlashtirish asoslari muammosiga bag‘ishlangan. Maqolada ta’lim tashkilotida pedagog kadrlarning kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishning yangi mazmuni yangi jamiyat uchun ta’lim tashkiloti mutaxassislarini tayyorlashda uzluksizlik, innovatsion yo‘nalish asoslarining zarurligi haqida aytiladi.