“LAYLI VA MAJNUN” DOSTONI QORAQALPOQCHA TARJIMASI - Azilova, Z.G. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada A.Navoiy „Layli va Majnun” dostonining qoraqalpoq tiliga tarjimasi asliyat bilan qiyosiy holda tahlil qilingan. Shuningdek, asliyat va tarjimadagi baytlar soni va ularning mazmuniy muvofiqligi, she’riy san’atlar berilishi masalalari yoritilgan.