MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARI QORAQALPOQCHA TARJIMASINING LEKSIK XUSUSIYATLARI - Yeshboyeva, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Muhammad Yusuf she’rlarining qoraqalpoq tiliga qilingan tarjimalaridan ayrimlari asliyat bilan solishtirilgan hamda undagi yutuq va kamchiliklar izohlangan.