TOG‘AY MUROD ASARLARINING BADIIY TIL XUSUSIYATLARI - Allayorov, T.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada Tog‘ay Murod asarlarida qo‘llanilgan til birliklarining badiiy-estetik, emotsional-ekspressiv, lingvopoetik xususiyatlari va shu birliklarni tanlashda yozuvchi mahorati haqida fikr yuritiladi hamda munosabat bildiriladi.