ОБ ОДНОМ ПОДХОДЕ ПРИМЕНЕНИЯ ЧИСЛЕННО-АНАЛИТИЧЕСКОГО МЕТОДА К КРАЕВЫМ ЗАДАЧАМ ДЛЯ ИНТЕГРО-ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНЫХ УРАВНЕНИЙ ТИПА ВОЛЬТЕРРА - Нуржанов, О.Д.; Абутова, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада Вольтерра типидаги интегро-дифференциал тенгламалар учун икки нуқтали чегаравий масалаларни ечишга кетма-кет яқинлашишларнинг сонли-аналитик методини татбиқ этиш бўйича баъзи натижалар олинган.