SHAXSDA RUHIY VA JISMONIY SALOMATLIK - Zaripov, O.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ilmiy maqolada shaxsning sog‘ligi, o‘zini yaxshi his qilishi, o‘z hayotini davomiyligi, faol va munosib ish faoliyati, komoloti, uning jismoniy va ruhiy salomatligini asrash har qachongidan ham muhim va dolzarbligi o‘z ifodasini topgan. Maqola aniq tavsiyalar bilan yakunlangan.