O‘QUVCHILARNI BAYON VA INSHO YOZISHGA O‘RGATISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Najimova, A.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida o‘quvchilarni bayon va insho yozishga, shuningdek, matn tuzishga o‘rgatishda ushbu yozma ish turlarining bir-biridan farqlari nimalardan iborat ekanligi, o‘ziga xos ta’lim mazmuni ustida qanday ish olib borish kerakligi haqida so‘z yuritilgan.