ИНФОРМАЛ ТӘЛИМ ТИЙКАРЫНДА ИНФОРМАТИКА ОҚЫТЫЎШЫЛАРЫНЫҢ ҚӘНИГЕЛИГИН АРТТЫРЫЎ МЕТОДИКАСЫ - Жолдасова, К.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада малака ошириш жараёнининг имкониятлари, малака ошириш жараёнини информал таълим ёндашуви асосида такомиллаштириш масалалари таҳлил қилинган ва бу таълимнинг имкониятлари бўйича фикр ва таклифлар тақдим этилган.