МОДЕЛИ ОБУЧЕНИЯ РЕЧЕВЫМ АКТАМ В РАМКАХ ПРАГМАДИДАКТИКИ - Тажимбетова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақола прагматик ёндашувни кўриб чиқишга бағишланган бўлиб, ўрганишда прагматик онг ва онгни оширишга қаратилган. Ушбу ёндашув нуқтаи назаридан нутқ ҳаракатларини ўргатишнинг тўрт босқичли ва уч босқичли моделлари тавсифланади.