ИСПОЛЬЗОВАНИЕ АСТРОНОМИЧЕСКИХ МОБИЛЬНЫХ ПРИЛОЖЕНИЙ В ОБРАЗОВАТЕЛЬНОМ ПРОЦЕССЕ - Сейтмуратова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада астрономик мобил иловаларнинг таълимдаги роли ва имкониятлари ўрганилган. Шунингдек, астрономия бўйича мобил иловалардан анъанавий ўқитиш усулларини тўлдириш учун фойдаланиш мумкинлиги таъкидланган. Улар интерфаол дарсларни ўтказиш ва ўқувчиларнинг ўқув жараёнига фаоллигини ошириш учун ўқитувчиларга янги педагогик воситаларни тақдим этади.
Keywords: E-learning; мобил илова; мобил таълим; телескоп; қуёш тизими; юлдуз туркуми; самовий жисм; космик жисмлар; 3D тасвир