ELEKTRON TA’LIM RESURSLARI INNOVATSION O‘QITISH USULI SIFATIDA - Nurmaxanov, K.E. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada ta’lim muassasalari bitiruvchilarini tayyorlash sifatining oshishi bugungi kunda elektron ta’lim resurslaridan innovatsion ta’lim shakllari va usullari bilan birgalikda kompleks foydalanish bilan bog'liqdir. Uslubiy o‘quv tizimining barcha tarkibiy qismlarini tegishli ravishda sozlashni o‘z ichiga olgan elektron ta’lim resurslaridan malakali foydalanish yaxlit ta’lim traektoriyasini shakllantirishga yordam beradi, bu ko‘p jihatdan zamonaviy ta’lim maqsadlariga erishishga yordam beradi.