AJDODLAR MEROSI – BUYUK QADRIYAT - Ergasheva, G.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada bugungi kunda milliy madaniyatimiz, ilm-fan, adabiyot va san’atimiz yuksalishiga ulkan hissa qo‘shgan ma’rifatparvar ajdodlarimizning boy merosini o‘rganish, targ‘ib etish, uning mazmun-mohiyatini yosh avlod ong-u shuuriga singdirishga alohida e’tibor qaratilayotgani haqida so‘z boradi. Ushbu maqola, ajdodlar merosi hamda buyuk qadriyatlarni ulug‘lash mavzusi asosida yozildi.