TAYM-MENEJMENT TA’LIM FAOLIYATINI SAMARALI TASHKIL ETISH VOSITASI SIFATIDA - Bekniyazov, B.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktab rahbarlari faoliyatida vaqtni boshqarish vositalari, vaqtni boshqarish texnologiyalari va ta’lim jarayonini boshqarish sohasida ushbu texnologiyalardan foydalanishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.