BENEFICIAL LITERARY WORKS IN TEACHING ENGLISH - Atadjanova, D.A.; Omarova, N.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqola ingliz tilini muvaffaqiyatli o‘rganish uchun foydali bo‘lgan adabiy asarlar haqida. O‘quvchilarga ta’lim jarayonida foydalanish mumkin bo‘lgan kitoblar haqida ma'lumot beradi.