ЭЛЕКТРОН ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИ ВОСИТАСИДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ КАСБИЙ ФАОЛИЯТГА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Алламбергенова, M.X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ушбу мақолада бугунги кунда электрон таълим ресурсларини яратиш ҳамда унинг дидактик аҳамияти ҳақида сўз юритилади.
Keywords: электрон ресурслар; ахборот технологиялар; касбий фаолият; электрон қўлланмалар; видео дарслар; дидактик воситалар