BО‘LAJAK MUTAXASSISLARNI INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASHNING TASHKILIY-TUZILMAVIY MODELI - Axmedov, J.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada bо‘lajak mutaxassislarni innovatsion faoliyatning mazmuni hamda ushbu faoliyatga tayyorlashning ilmiy-amaliy jihatlarini tahlil qilish orqali ularni kasbiy faoliyatga tayyorlashning tashkiliy-tuzilmaviy modeli yaratilgan.