IJTIMOIY HAYOTDA MA’NAVIY- ESTETIK TARBIYA - Abdimuratova, N.P. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Mazkur maqolada barkamol avlodni kamol toptirishda buyuk ajdodlarimiz merosiga sodiq boʻlish, inson qadrini, oila sha’nini muhofaza qilish va nafosat tarbiyasi masalalari haqida bayon qilinadi.