ВОЗДЕЙСТВИЕ ИНТЕРНЕТ-КОММУНИКАЦИИ НА ИЗМЕНЕНИЕ КОГНИТИВНЫХ СТОРОН ЛИЧНОСТИ - Кененбаев, Е.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада электрон ахборот майдонининг виртуал фойдаланувчининг когнитив томонига Интернет алоқаларининг таъсир даражаси кўриб чиқилади. Тадқиқот алоқа жараёнида лингвистик тоифаларнинг ўзгаришни фойдаланувчининг ўзини идентификация қилиш хусусиятларига таъсири нуқтаи назаридан олиб борилади. Тадқиқот натижаси шуни кўрсатадики, алоқанинг бу икки томони сезиларли даражада ўзаро боғликдир.
Keywords: идрок; ахборот; интернет; алоқа; шахсият