ДИЛОРОМ АБДУРАҲМОН ШЕЪРИЯТИДА ОШИҚ ВА ИШҚ ТАЛҚИНИ - Жумаева, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мазкур мақолада ўзбек шеъриятига янги ифода йўллари, янгича поэтик тафаккур, ҳеч бир кутилмаган ташбеҳлар билан кириб келган Дилором Абдураҳмон шеъриятининг поэтик оламига саёҳат қилинади.
Keywords: шеърият; шоир; лирика; мавзу; мисра; сўз; адабий анъана; издошлик; ҳамоҳанглик; тасвир; маъно; ифода; талқин; маҳорат