ОБ УВЕЛИЧЕНИИ ИНТЕРНАЦИОНАЛЬНЫХ СПОРТИВНЫХ ТЕРМИНОВ В КАРАКАЛПАКСКОМ ЯЗЫКЕ - Кощанов, К.М.; Калжанова, У.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги кўпгина халқаро спорт терминларининг қўлланилиши ва ўзлаштирилиши ҳақида маълумот берилган.
Keywords: спорт; термин; ўзлаштириш; тил; хорижий; халқаро; лексика