ОСОБЕННОСТИ СЛОВООБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ КОНЦЕПТУАЛИЗАЦИИ И КОНЦЕПТА СОВРЕМЕННОЙ ЛИНГВИСТИКИ - Елмуратова, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада сўз ясалиш маъноларининг концептуал табиати назариялари келтирилган; сўз ясалиш тоифалари рус тилининг грамматик тизимига мувофиқ ташкил этилган билимларни ифодаловчи тузилмалар сифатида кўриб чиқилади.
Keywords: тушунча; формант; сўз ясовчи маъно; категория; ҳосила от; ҳосилашунослик