QASHQADARYO VOHASI GEOSISTEMALARINING TEXNOGEN LANDSHAFTLARI VA ULARNING EKOLOGIK VAZIYATINI OPTIMALLASHTIRISH - Olimova, D.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada texnogen landshaftlardagi ekologik muammolar va ularni rekultivatsiya qilish masalalari hamda texnogen landshaftlar va ularni oldini olishga qaratilgan chora-tadbirlar yoritilgan.