ПОДХОД К ПРОБЛЕМЕ СОЦИАЛИЗАЦИИ В РАЗЛИЧНЫХ ПСИХОЛОГИЧЕСКИХ НАПРАВЛЕНИЯХ - Тлеумбетова, К.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Бу мақолада чет эл психолог-олимларининг бола социумига ижтимоийлашув жараёнидаги муаммолар ва бола шахсининг шаклланишига таъсир этувчи омиллар ҳақидаги назариялари келтирилган.
Keywords: ижтимоийлашув; ýз-ýзини англаш; шахс; шаклланиш; омиллар; мулоқот