ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ ГОТОВНОСТЬ ЛИЧНОСТИ К ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Нурымбетова, Э.Ж.; Кдирбаева, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада шахснинг касб-ҳунар фаолиятига тайёргарлиги муаммосининг назарий шарҳи тақдим этилган. Ўтказилган тадқиқотлар натижалари муаллиф томонидан умумлаштирилиб, унда субъектнинг касб-ҳунар фаолиятига психологик тайёрлигини ўрганишда кўплаб ёндашувлар кўриб чиқилган.
Keywords: тайёргарлик; когнитив; шахсий компонент; эмонационал –эрк компоненти; интерактив компонент; маънавий жиҳати; касб-хунар жиҳати; психологик жиҳати