“TABIATSHUNOSLIK VA UNI O‘QITISH METODIKASI” FANI “QUYOSH SISTEMASI, SAYYORALAR” MAVZUSINI INTERFAOL METODLAR VOSITASIDA O‘RGANISH ORQALI TALABALARNI MA’NAVIY FAOLIYATGA METODIK TAYYORLASH - Shodiyev, N.; Nabiyeva, D.; Shadiyev, R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqola ta’lim jarayonida ta’lim mazmuniga movarounnahrlik allomalar va mutafakkirlarning ilmiy merosini hamda mazkur sohada fanimiz erishgan yutuqlarni singdirish orqali bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini kichik yoshdagi maktab o‘quvchilarini ma’naviy tarbiyalash ishiga metodik tayyorlash masalalariga bag‘ishlangan.