MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI RITORIKA BILAN TANISHTIRISHNING AHAMIYATI - Shamuratova, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni ritorika bilan tanishtirish bo’yicha chet el olimlarining fikrlari talqilangan.