TA’LIM TIZIMIDA TEXNOLOGIYA FANINI OʻQITISHNING DOLZARB MASALALARI - Kurmanov, A.P. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada talabalarni ilmiy bilimlardan foydalangan holda transformatsion faoliyatga tayyorlashning oʻziga xos xususiyatlari koʻrib chiqiladi.