УЛЫЎМА БИЛИМ БЕРИЎ МЕКТЕПЛЕРИНИҢ МАТЕМАТИКА ПӘНИ САБАҚЛЫҚЛАРЫНДАҒЫ АЙЫРЫМ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ТЕРМИНЛЕР ТУЎРАЛЫ ПИКИРЛЕР - Курбанбаев, Т.К.; Нуржанов, Б.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада математика бўйича мактаб дарсликларидаги айрим математик терминлар хақида фикрлар берилган.
Keywords: термин; терминология; математика бўйича мактаб дарсликлари