IMPLEMENTING SHORT STORIES IN LANGUAGE TEACHING AND LEARNING - Duysenbaeva, N.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada talabalarning ingliz tilida ravon muloqot qilish ko‘nlikmalarini oshirishda hikoyalar yordamidan foydalanib o‘qitish jarayoni tahlil qilingan. Xususan, o‘quvchilarning to‘rtta (eshitish, o‘qish, gaplashish, yozish) ko‘nlikmalarini oshirishda hikoya adabiy janridan foydalanish xususiyatlari ko‘rib chiqilgan.