БУЛУТЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИБ ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Алламуратова, В.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада умумтаълим мактабда ўқув жараёнида google docs хизматларидан фойдаланиш, ўқувчилар учун самарали натижа бериши ва билим олишга қизиқишни ошириши, шахсни ҳар томанлама ривожлантириш, мустақил фикр юритишга ва маъсулиятни шакллантиришга ёрдам бериши ҳақида сўз юритилади. Google docs технологияларнинг ёрдами билан таълим сифати ва ўқувчилар қизиқишни ошириш мумкинлиги ҳақида тавсиялар берилади.
Keywords: Google docs; рақамли технологиялар; компьютер; проектор; интернет