БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ЎҚИТУВЧИСИГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ТАЪЛИМ ПАРАДИГМАСИ - Татлимуратов, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Мақолада ёш авлодни тарбиялашда жисмоний маданият тизимидаги педагогик янгиликлар, айниқса янги технологиялар ва шаклларни жорий этиш ҳолати ва шунингдек, замонавий жисмоний маданият ўқитувчисига йўналтирилган таълим парадигмасининг педагогик имкониятлари ҳақида сўз юритилган.
Keywords: парадигма; жисмоний маданият; қобилият; технология; дастур; инновация; ижодий фаолият