MEDIATA’LIMNING DIDAKTIK XUSUSIYATLARI VA FANLARGA INTEGRATSIYALASHNING SHART-SHAROITLARI - Sultonov, D.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada media-ta’limnining xususiyatlari va fanlarga integratsiyalashning asosiy vositalari hamda shart-sharoitlari muhokama qilinadi. Bu ommaviy axborot vositalari nazariyasining tabiiy fanlar siklining didaktik nusxasi bo‘lgan media-ta’limga to‘liq mos keladi.