MAHMUDXO‘JA BEHBUDIY “PADARKUSH” ASARINING YOSHLAR TARBIYASIGA TARBIYAVIY TA’SIRI - Nyutonova, X.L. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada jadid adabiyotining yirik vakillaridan biri Mahmudxo‘ja Behbudiyning “Padarkush” dramasi tahlil qilinadi. Undagi badiiy obrazlar izohga tortiladi. Hozirgi kundagi sharqona odatlarimiz bilan o‘zaro solishtiriladi.