RAQAMLI TA’LIM JARAYONINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA GOOGLE CLASSROOM PLATFORMASIDAN FOYDALANISH - Ilyasova, Z.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada raqamli ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkonini beruvchi Google xizmatlaridan foydalanishning asosiy afzalliklari haqida so‘z boradi. Tahlillar asosida raqamli ta’lim muhitini yaratish muammolari aniqlanib, Google Classroom platformasi orqali raqamli ta’lim jarayonini tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar berildi.