NOSIR FOZILOV ESSELARINING BADIIY-MA’RIFIY XUSUSIYATLARI - Matchanov, S. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada bolalar yozuvchisi Nosir Fozilov esselari badiiy-ma’rifiy jihatdan tahlilga tortilgan. Maqolada Nosir Fozilov hayoti bilan bog‘liq ma’lumotlarning keltirilishi kitobxonni adib asarlarini badiiy anglashiga xizmat qiladi.