HIKOYALARDA TARIXIY HAQIQATNING AKS ETISHI - Amirqulova, Z.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Ushbu maqolada mustaqillik davri o`zbek adabiyotida yaratilgan tarixiy hikoyalarda ifodalangan tarixiy shaxslar, tarixiy haqiqatlar asosida ifodalangan.
Keywords: tarix; hikoya; адабиёт; образ; мустақиллик; ижодкор; муаллиф; Махмуд Таробий; Миркарим Осим; Хожи Фаррух