EXPLORING OBJECTIVITY IN MODERN RUSSIAN LANGUAGE: A FOCUS ON WORD FORMATION AND GRAMMATICAL MEANINGS - Elmuratova, S.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Tilshunoslikda obyektivlik maʼnosi koʻpincha atribut maʼnosiga qarama-qarshi belgilanmagan aʼzo sifatida taʼriflanadi. Bu belgi va obyekt oʻrtasidagi murakkab munosabatlar bilan oldindan belgilanadi. Ushbu maqolada ba'zi tilshunoslarning asarlarida keltirilgan obyektivlik tushunchasining ma'nosi ko'rib chiqiladi.