QORAQALPOG‘ISTONLI TURKMANLAR TILIGA YEVROPA TILLARIDAN O‘ZLASHGAN SO‘ZLAR - Babaeva, M.A.; Chariev, Ch.D. (SCIENCE and SOCIETY, 2024)
Maqolada turkman tiliga yevropa tillaridan o‘zlashgan so‘zlar va o‘sha so‘zlarning qaysi sohalarda faol qo‘llanilishi haqida bir nechta misollar orqali ma’lumot berib o‘tilgan.